monitorulcj.ro Menu
Economie

WIZZ AIR anunţă o nouă rută din Cluj către Dubai

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat joi o nouă rută de la baza sa din Cluj-Napoca.

Începând din 19 decembrie, WIZZ va opera două zboruri pe săptămână, marțea și sâmbăta, din Cluj-Napoca către Dubai World Central Airport. Wizz Air a fost prima companie aeriană care a operat zboruri către Dubai World Central în 2013. Aeroportul a fost conceput pentru a deveni principalul centru de aviație din regiune și este prognozat să devină unul dintre cele mai tranzitate aeroporturi din lume în următorii zece ani.

„Suntem încântați să anunțăm o astfel de destinație interesantă pentru zborurile noastre din Cluj-Napoca. Noua rută către Dubai întărește poziția de lider de piață a WIZZ în România și consolidează oferta noastră de destinații de vacanță populare pentru clienții din Transilvania. Decizia de a crește oferta de servicii către Dubai din România vine ca urmare a rezultatelor bune de care ne-am bucurat cu ruta București-Dubai. Suntem siguri că acest nou serviciu va fi foarte bine primit de către clienții noștri, care se pot bucura de acum de o vacanță într-o destinație foarte populară pe tot parcursul anului,grație tarifelor scăzute WIZZ", a precizat Daniel de Carvalho, purtătorul de cuvânt al Wizz Air. 


Cu acest nou serviciu, WIZZ oferă în total 93 rute către 42 destinații din 15 de țări, de pe opt aeroporturi din România, cu două rute care conectează acum România de Emiratele Arabe Unite. Biletele pe noua rută Wizz Air către Dubai vor fi puse în vânzare începând de joi, 4 iunie, și pot fi rezervate pe wizzair.com începând de la 269 de lei.

„Ne bucură mult decizia companiei aeriane Wizz Air de a introduce zborul Cluj-Napoca – Dubai, acesta reprezentând o premieră pentru Aeroportul Internaţional  „Avram Iancu” Cluj, nicio altă companie aeriană nu a mai operat această destinaţie până în prezent. Împreună cu compania Wizz Air vom coopera pentru promovarea şi creşterea atractivităţii zborului  de  pe Cluj, fiind convinşi de succesul pe care îl va avea  ruta. Aceasta este o destinație mult căutată și credem că se va bucura de aprecierea pasagerilor clujeni și a celor din întreaga Transilvanie”, a declarat Directorul General al Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo.

Etichete: avion wizz air