Economie

Dezbatere pe tema energiei, la Cluj

Reprezentanţi ai pieţei energetice din România s-au întâlnit vineri la Cluj, în cadrul unei dezbateri cu titlul “Energie pentru România”. La eveniment au fost prezenţi şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi lideri liberali din judeţ şi din ţară.

Printre cei prezenţi şi care au luat cuvântul s-au numărat numărat prof. univ. dr. Adrian Ivan, prim-vicepreşedinte PNL Cătălin Predoiu, deputatul PNL  Lucian Bode, deputatul PNL Mugur Cozmanciuc şi va fi moderat de Lucian Nastasă Kovács.

Evenimentul a fost organizat de Școala Doctorală de Relații Internaționale și Studii de Securitate din cadrul UBB Cluj.


Potrivit organizatorilor, este astfel pentru prima dată când specialiştii din mediul universitar îşi înţeleg menirea de a se implica activ în furnizarea de idei, crearea unui spaţiu de comunicare şi medierea între principalii actori ai societăţii.

Dinamica relaţiilor internaţionale din ultimele două săptămâni şi proiectul politic lansat acum câteva zile de PNL ca alternativă la actuala formulă de guvernământ, corelate, reprezintă o oportunitate a mediului academic de a discuta reconfigurarea viitoarei Strategii Energetice a României.

abonare newsletter