Economie

În practică la Ministerul Finanțelor

Ministerul Finanţelor Publice participă la a doua ediţie a Programului oficial Internship organizat de Guvernul României, în perioada 15 iulie-15 septembrie 2014.

Programul Internship@Gov.ro în cadrul Ministerului Finaţelor Programul Internship@Gov.ro în cadrul Ministerului Finaţelor

Programul a fost organizat pentru prima dată în 2013, iar în acest an se extinde la nivelul tuturor ministerelor și departamentelor reprezentate în Guvern. Astfel, în cursul celor două luni, peste 170 de tineri vor avea posibilitatea să activeze în administrația centrală.

Pentru a fi admiși în cadrul Programului, candidații trebuie să aibă cel mult 24 de ani, să fie studenți ori tineri absolvenți ai programelor universitare de licență, să cunoască bine cel puțin o limbă străină de circulație internațională și să aibă cunoștințe de bază în domeniul IT. Acestora li se adaugă condițiile specifice menționate în pagina fiecărui minister ori departament participant.


Candidaturile vor fi depuse exclusiv online.Termenul limită pentru depunerea acestora este 31 mai.

În cadrul Ministerului Finanţelor Publice - aparatul central – vor putea participa la activităţile desfăşurate 11 studenţi sau tineri absolventi.

abonare newsletter