Economie

Luna martie dă startul târgurilor de vacanțe la Cluj-Napoca

Clujenii care nu s-au hotărât încă unde își vor petrece concediul de vară în acest an au acum ocazia să aleagă între ofertele propuse de cele două târguri de vacanță ce se vor desfășura în luna martie la Cluj-Napoca.

Este vorba despre târgul de turism ”Touristica” organizat la Polus Center și ”Târgul de vacanțe”  ce se va desfășura la Expo Transilvania.

Cea de-a 5-a ediție a ”Târgului de vacanțe”, organizat de Amprenta Advertising, va avea loc între 7 şi 9 martie la Expo Transilvania. Cei interesați de un concediu la preț redus vor avea posibilitatea să îşi achiziționeze vacanța dorită în regim de early booking la care se vor adăuga şi discounturi speciale valabile doar pe perioada evenimentului.


Cel de-al doile târg de turism ce va avea loc în luna martie la Cluj-Napoca, ”Touristica”, este organizat de agenția Libero Events și se va desfășura în perioada 21 – 23 martie la Polus Center. Timp de trei zile, vizitatorii târgului vor fi întâmpinați de profesionişti ai domeniului care îi vor consilia în alegerea celei mai bune destinaţii pentru vacanţă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter