monitorulcj.ro Menu
Economie

TAROM nu se vinde!

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a dat asigurări, marți seară, că nu va vinde TAROM și a confirmat că vor fi achiziționate avioane noi, astfel încât, pe termen mediu și lung, compania aeriană să redevină un brand și să își recapete poziția.

TAROM nu se vinde

"Nu vindem TAROM. Categoric nu vindem TAROM-ul. Vedeți că eu nu prea dau. Eu în general nu prea dau nimic de la minister. Am fost criticată. (..) Cât sunt eu la Ministerul Transporturilor, nu vând TAROM-ul", a spus Ramona Mănescu, la Realitatea TV.

În ceea ce privește achiziția noilor avioane, ministrul a precizat că în prezent se analizează ofertele pentru a vedea care este cea potrivită pentru modelul de business pe care TAROM îl va alege.


"Este adevărat că vom cumpăra avioane noi. Am discutat cu absolut toate companiile și, în prezent, suntem într-un proces de analiză, de studiu, prin care vom vedea ce ofertă este cea mai potrivită companiei TAROM, pentru modelul de business pe care TAROM îl va alege, astfel ca, pe termen mediu și lung, TAROM să redevină un brand așa cum a fost, să își recapete poziția'', a precizat șeful de la Transporturi.

În ceea ce-l privește pe managerul privat de la compania TAROM, Christian Heinzmann, ministrul a reiterat faptul că acesta își va finaliza mandatul de patru ani, întrucât actul adițional care îl limita la un an era ilegal și a stârnit multe reacții.