Economie

“Sărbătoare de Toamnă” la Hampton by Hilton Cluj-Napoca

Hotelul Hampton by Hilton Cluj-Napoca a găzduit, miercuri seara, într-un cadru restrâns evenimentul “Sărbătoare de Toamnă” în cadrul căruia cei prezenţi au participat la un tur al hotelului, dar şi la o tombolă cu premii.

Hotelul Hampton by Hilton Cluj-Napoca s-a deschis în iunie 2013 şi de atunci continuă să îşi primească oaspeţii în cele mai bune condiţii. Hotelul are o capacitate de 109 camere şi este structurat pe două corpuri: unul cu şapte etaje înspre stradă şi unul cu trei etaje în spatele primului corp. Ca un element inedit, geamurile camerelor nu se deschid, această decizie aparţinând constructorului. “Toate camerele au televizor cu plasmă, birou, internet gratuit. În unele camere există un sofa-bed care este pentru clienţii care solicită încă un pat sau pentru familii. Ca şi inovaţie ce aduce Hampton este o măsuţă pentru laptop, foarte confortabilă. Geamurile nu se deschid din anumite motive, constructorul fiind cel care a optat pentru această variantă. Aerisirea şi încălzirea camerelor se face prin sistemul de ventilaţie”, au explicat reprezentanţii hotelului.

Toţi clienţii Hampton by Hilton Cluj-Napoca beneficiază de o mic dejun gratuit, sală de fitness şi parcare. În cadrul hotelului există şi sală de conferinţă care poate fi utilizată contra cost, iar în lobby a fost creat un spaţiu destinat special clienţilor care doresc să folosească un calculator, o imprimantă sau să citească.


Lanţul internaţional Hilton are peste 3.900 de hoteluri în toată lumea, iar în România sunt deschise cinci hoteluri sub acest nume: Athenee Palace Hilton în Bucureşti, Double Tree by Hilton în Bucureşti, Double Tree by Hilton în Oradea şi Hilton Sibiu. Participanţii la “Sărbătoarea de Toamnă” au avut posibilitatea să câştige două nopţi de cazare, în week-end la hotelurile Hilton din Cluj-Napoca, Sibiu şi Oradea.

Hampton by Hilton se situează printre hotelurile cu costuri medii, o noapte de cazare pornind de la 350 lei.   

Ultimele Stiri
abonare newsletter