Economie

Thomsons Benefits vrea să-şi dubleze numărul de angajaţi de la Cluj

Unul dintre cei mai importanți furnizori de software pentru pachete de beneficii pentru angajați, care are printre clienţi companii de top din întreaga lume ca Google, Microsof sau Deutsche Bank, a anunţat că va face recrutări intense în următorii doi ani pentru centrul de la Cluj.

„Vedem în Cluj-Napoca un centru cheie al afacerilor noaste globale, motiv pentru care am derulat o campanie de recrutare intensă încă de când am sosit aici anul trecut: vom dubla numărul personalului nostru din Cluj și planificăm să investim masiv în următorii trei ani, mai ales datorită prezenței Thomsons Academy care, în numai două luni de la lansarea sa, a găzduit deja mai mult de 40 de angajați din birourile globale Thomsons”, a declarat Brenden Mielke, director de produs al Thomsons Online Benefits

Inventivitatea şi adaptabilitatea angajaţilor români este principalul motiv pentru care reperzentanţii companiei doresc să extindă centrul local. „Oamenii din România nu sunt doar forţă de muncă calificată. NE atrage în primul rând cultura lor, capacitatea de adaptare şi inovare a acestora”, explică Mielke.


Britanicii au inaugurat la sfârşitul lui iulie, la Cluj, Thomsons Academy, centru de pregătire unde se face instruirea şi formarea tuturor angajaţilor companiei, din Londra, Singapore, Cluj şi din Silicon Valley. Astfel, in fiecare an, aproximativ 200 de persoane nou recrutate, angajaţi, dar şi managerii lor urmează cursurile Academiei.

Academia a fost vizitată ieri de ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris.

Ultimele Stiri
abonare newsletter