Economie

Parcul industrial de la Turda ar putea avea primul chiriaş

Spaniolii de la Graells & Llonch se pregătesc de semanrea primului contract pentru parcul industrial de la Turda. Demararea lucrărilor ar urma să aibă loc până la sfârşitul acestui an, potrivit capital.ro.

Spaniolii de la Graells & Llonch se pregătesc de semanrea primului contract pentru parcul industrial de la Turda Spaniolii de la Graells & Llonch se pregătesc de semanrea primului contract pentru parcul industrial de la Turda

„La Turda suntem aproape să semnăm un contract  şi probabil vor începe lucrările de construcţie până la sfâşitul anului. Noi nu avem exclusivitate pe acest proiect şi am înţeles că şi Graells & Llonch au propriile negocieri“, a declarat, pentru publicaţia de business, Răzvan Gheorghe, managing partner al Activ Property Services, companie angajată de spanioli pentru a căuta chiriaşi pentru parcul din Turda.

Parcul ar urma să găzduiască , conform proiectului, 24.000 de mp de depozite logistice de clasă A, 10.000 mp de producţie industrială şi alte facilităţi de producţie şi 5.500 mp de săli mici pentru găzduirea întreprinderilor mici şi mijlocii. La finalul investiţiei, parcul industrial va îngloba 200 de milioane de euro, iar numărul de locuri de muncă ce vor fi create aici se estimează la circa 3.000.

abonare newsletter