monitorulcj.ro Menu
Economie

Înghețata Napoca va fi produsă în continuare la fabrica din Baciu până în 2014

FrieslandCampina România anunță că a prelungit contractul cu Unilever România pentru producerea înghețatei Napoca în fabrica FrieslandCampina de la Baciu, până cel puțin la finele anului 2014.

sursa foto zf.ro

„Fabrica FrieslandCampina din Baciu deține expertiza pentru a produce Napoca, un brand cu tradiție în România. Fabrica noastră din Baciu produce 45 de sortimente de înghețată Napoca, ce încântă adulții și copiii pe tot teritoriul României. În fabrica de la Baciu se produce înghețată de 40 de ani”, a declarat József Szász, Supply Chain Director Friesland Campina România. 

În 2009, brandul Napoca a fost subiectul unei tranzacții între FrieslandCampina România și Unilever, potrivit căreia înghețata urma să fie produsă în continuare în fabrica din Baciu a companiei.


“Suntem mândri și bucuroși să avem în familia noastră un brand românesc cu o tradiție valoroasă. Acum, după 40 de ani, înghețata Napoca se face tot din lapte proaspăt, după aceeași rețetă naturală, chiar dacă gama de înghețate s-a dezvoltat foarte mult”, a declarat Anca Severin, Senior Brand Building Manager Refreshment, Unilever South Central Europe.

Fabrica FrieslandCampina România produce în fabrica de la Baciu unt, telemea, brânză topită, brânză de burduf şi lapte de consum.