Economie

Siveco România, în topul european al celor mai mari furnizori de eLearning

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/17/siveco romania.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Siveco Romania este singura firmă din Europa Centrală şi de Sud-Est aflată în topul  în furnizorilor de eLearning EdTech 20, care reuneşte cele mai inovatoare şi dinamice companii de e-learning la nivel european, potrivit unui comunicat al companiei, potrivit Mediafax.ro,<br /> </strong></p>

Potrivit unui comunicat Siveco dat publicităţii luni, clasamentul continental al liderilor în furnizarea de soluţii educaţionale este dominat de firme din Marea Britanie şi din ţările nordice, topul realizat de Edxus Group, compania de tehnologie în educaţie şi IBIS Capital, specializată în consultanţă şi investiţii media, clasamentul EdTech promovând exemplele de "best-practices" în domeniul eLearning.


În evaluarea firmelor, juriul a avut în vedere: inovaţia, impactul asupra pieţei, dimensiunea proiectelor derulate şi performanţa financiară înregistrate la nivelul anului trecut de fiecare furnizor european de eLearning.

"Din 2001 încoace, soluţia noastră de eLearning s-a impus în marile competiţii europene şi globale. Această evaluare internaţională, obiectivă, probează valoarea soluţiilor şi proiectelor noastre de informatizare a domeniului educaţional. Faptul că suntem singura firmă din Europa Centrală şi de Sud-Est nominalizată în acest top este absolut remarcabil. Practic, în afară de o firmă din Rusia, toţi nominalizaţii vin din Marea Britanie, Germania, Danemarca, Irlanda, Islanda. Avem astfel cea mai corectă imagine asupra pieţei europene de eLeaning, în care echipa noastră concurează de la egal la egal cu cele mai mari nume din domeniul informatizării educaţiei", a declarat Irina Socol, preşedinte şi director general SIVECO Romania.


n clasamentul EdTech se mai află firma irlandeză ALISON, 10 companii din Marea Britanie (Brightwave, Classroom Monitor, GCSEPod, Languagelab, Languagenut, Mangahigh, Mendeley, EPIC Learning, Twig World, Virtual College ), 2 firme din Suedia (Coursio, FindCourses), o firmă islandeză (InfoMentor), o firmă elveţiană (Itycom), 2 firme daneze (Labster, Serious Games Interactive), şi o firmă germană (Sofatutor). În afară de SIVECO, singura companie din afara spaţiului nord-european este Dnevnick, din Rusia.

abonare newsletter