monitorulcj.ro Menu
Economie

Produse BRD, disponibile pentru clujeni

Conducerea Grupului Cluj al BRD a făcut vineri, pentru jurnalişti, un inventar al principalelor produse disponibile în toate unităţile pe care BRD le are în cele trei judeţe care compun Grupul Cluj: Bihor, Bistriţa-Nasăud şi Cluj.

 


Primul produs prezentat a fost Habitat - creditul care răspunde solicitărilor clienţilor interesaţi de cumpărarea ori construcţia unei locuinţe. Creditul se acordă pe o perioadă de maxim 30 de ani şi cu un avans începând de la minim de 5 la sută din valoarea locuinţei dorite. Dobânda este indexabilă, diferenţiată în funcţie de cuantumul avansului şi de perioada de creditare. În plus, banca oferă o sumă suplimentară pentru cheltuieli conexe (evaluare, notar etc). Pentru situaţia in care clientul doreşte finanţare pentru construcţia de locuinţe, BRD oferă inclusiv o perioadă de graţie de până la 12 luni.

Senior este oferta dedicată pensionarilor, care cuprinde: cardul de debit pentru încasarea pensiei; depozitul 1.000 - cu dobânda preferenţială; contul de economii - la fel, cu dobânda preferenţială; în plus, la creditul de consum, pensionarii beneficiază de o reducere a dobânzii de 5 la suta.


„Campania exclusiva BRD - Western Union” se desfăşoară până la finele lunii iunie şi este dedicată persoanelor fizice care trimit sau primesc bani prin Western Union utilizând reţeaua de unităţi BRD. Cei care realizează minim două tranzacţii WU, fără limită de sumă, de orice tip, prin intemediul agenţiilor BRD participă automat la tragerea la sorţi din 26 iulie 2013. La această campanie, premiile sunt în valoare de 15.000 de euro (120 de premii a câte 100 de euro şi trei premii a câte 1.000 de euro).