Economie

Clujul, în topul oraşelor care investesc în trotuare

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/17/lucrari pe strada.png" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cluj-Napoca şi Bucureşti se află pe primele locuri în topul oraşelor ce derulează investiţii în reamenajarea străzilor şi a trotuarelor, potrivit unui producător de pavele, borduri şi rigole, citat de dailybusiness.ro. </strong></p>

 


„Dacă discutăm de infrastructura rutieră şi pietonală, cele mai multe proiecte urbane sunt axate pe reparaţii si întreţinere de străzi şi trotuare. Această direcţie este dată, pe de o parte de starea deplorabilă în care se afla infrastructura locală, pe de altă parte de posibilitatea de accesare a fondurilor comunitare. Refacerea zonelor istorice, a pieţelor pietonale şi a parcurilor sunt alte investiţii ccare ocupă un volum important în lucrările ce se execută în zonele urbane”, a declarat, pentru cotiadianul de business, Sebastian Bobu, director executiv al producătorului.

Potrivit afirmatiilor sale, autorităţile din Iaşi, Cluj-Napoca şi Bucuresti au direcţionat investiţii majore în amenajari de acest tip în ultima perioadă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter