monitorulcj.ro Menu
Economie

Directorul Remat Cluj: BĂTAIE DE JOC! Doar 40 de vouchere în Cluj pentru programul Rabla

Societatea Remat Cluj a primit doar 40 de vouchere pentru programul Rabla pe întreg judeţul Cluj, numărul fiind considerat “revoltător de mic, o bătaie de joc”, în condiţiile în care în anii trecuţi primea circa 1.800, iar printre colectorii acceptaţi în judeţ se află şi o firmă de tâmplărie.

 


Directorul comercial al SC Remat SA Cluj, Mircea Ştef, a declarat că distribuirea voucherelor pentru programul Rabla va începe luni dimineaţă, acestea urmând să se epuizeze în câteva minute. “Remat Cluj are patru puncte de lucru în judeţ, unul la Câmpia Turzii, unul la Gherla şi două în Cluj-Napoca. Pentru fiecare am primit câte zece vouchere pentru programul Rabla, adică 40 în total. Este revoltător, jenant şi penibil, este o bătaie de joc să primim aşa puţine vouchere. Am făcut patru drumuri la Bucureşti, să fim în ordine cu dosarul, şi pentru ce, pentru 40 de vouchere? Vom începe luni dimineaţă distribuirea lor, dar în câteva minute le epuizăm. Ne-am aşteptat să primim măcar 300 de vouchere pe judeţ, după ce anii trecuţi am primit în jur de 1.800”, a afirmat Ştef pentru Mediafax.

Acesta a reclamat faptul că Administraţia Fondului pentru Mediu a alocat vouchere pentru programul “Rabla" şi unor SRL-uri din judeţ, despre care a spus că nu ştie cum ar fi putut respecta cerinţele.


Directorul comercial al Remat Cluj speră ca numărul de vouchere pe judeţ să fie suplimentat după prima tranşă, pentru a onora toate solicitările.

Potrivit site-ului Administraţiei Fondului pentru Mediu, pe lista colectorilor acceptaţi în judeţul Cluj pentru programul Rabla, pe lângă Remat SA se numără diverse firme din Cluj-Napoca, Câmpia Turzii, Turda sau Aghireş, printre care şi una de tâmplărie.


Valoarea unui voucher pentru programul Rabla este de 6.500 de lei.