Economie

Afacerile EBS România au crescut cu 52% în primul trimestru

<p><strong>EBS România, ofertant de servicii şi soluţii software, a realizat în primul trimestru al anului 2013 o cifră de afaceri de 4,06 Mil. euro, în creştere cu 52% faţă de perioada similară a anului trecut.</strong>


"Avînd în vedere contractele încheiate pînă la ora actuală, plecăm de la considerentul că vom obţine o creştere de 32% la nivel de an, ceea ce înseamnă o cifră de afaceri de 16,5 Mil. euro pentru anul 2013", a declarat Daniel Metz, CEO EBS România.

Pe piaţa locală compania clujeană vizează o dezvoltare semnificativă  în următoarea perioadă. Cifra de afaceri în zona naţională a înregistrat în trimestrul 1 o creştere de 43%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior. Această evoluţie este datorată în mare parte, zonelor de proiecte de tip rollout SAP, SAP Application Management and Support (AMS), dar şi upsell Clarvision.

În ceea ce priveşte piaţa externă este prevăzută o creştere moderată şi consolidarea bazei de clienţi câştigată deja. "Sîntem încrezători că vom menţine o tendinţă de creştere şi în această zonă, în condiţiile în care au fost remarcate diverse semnale de încetinire, ale evoluţiei pieţelor externe pentru 2013. Dorim să dezvoltăm în continuare atât colaborările cu ofertanţii de soluţii de business din spaţiul vorbitor de limba germană, cît şi colaborările cu marile companii de consultanţă IT, cu centru de greutate în industria auto", a mai adăugat Daniel Metz.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter