Economie

Peste 100 de locuri de muncă pentru studenţii, la “Târgul de Cariere în IT”

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/26/fsega.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Peste 1.500 de studenţi sunt aşteptaţi la Târgul locuri de muncă 'Cariere în IT', care se va desfăşura, miercuri şi joi, la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din Cluj-Napoca. </strong>

Târgul se află la cea de-a doua ediţie şi este organizat de studenţii de la Facultatea de Matematică şi Informatică şi 'Societatea Hermes'. La standuri, tinerii se vor putea informa şi înscrie în vederea selecţiei pentru cele peste 100 de posturi oferite de 14 cunoscute companii din domeniul Tehnologiei Informaţiei (IT).

Totodată, Universitatea ''Babeş-Bolyai'' îşi va prezenta ofertele de studii de master. Cu prilejul acestui eveniment, companiile Yonder, Emerson, Fortech şi Endava, partenere ale organizatorilor târgului, le oferă studenţilor, marţi, în cadrul unei întâlniri de la FSEGA, informaţii despre specificul activităţilor pe care le desfăşoară, aşteptările pe care le au de la un tânăr care doreşte să lucreze cu contract de muncă pe durată nedeterminată, precum şi despre sprijinul pe care îl acordă în perfecţionarea profesiunii.


Cele patru companii vor avea, de asemenea, oferte de locuri de muncă la Târgul “Cariere în IT”

Ultimele Stiri
abonare newsletter