Economie

De'Longhi a început producția la Jucu

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/13/02 lansare prima linie productie nokia_mr_0072.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Massimo Paronitti, managerul De'Longhi România, a anunțat că a început producția la fabrica din Jucu în această lună, unde lucrează 100 de persoane, majoritatea fiind instruiți în Italia, iar o parte din aceștia sunt foști angajați ai Nokia.</strong></p>


Compania italiană De'Longhi a început producţia la fabrica din comuna clujeană Jucu, fiind asamblate expresoare de cafea de uz casnic.

„Am început producţia la începutul lunii martie şi avem o sută de angajaţi, majoritatea fiind instruiţi în Italia. Mulţi sunt foşti angajaţi ai Nokia. Producem expresoare de cafea superautomatizate pentru uz casnic. Vor mai fi angajate alte persoane în perioada următoare, iar, până la sfârşitul anului viitor, la fabrica DeLonghi de la Jucu vor lucra 677 de persoane", a spus Paronitti, citat de Mediafax.

Managerul DeLonghi România a participat, marţi, la un târg de internship la UTCN, unde a făcut o prezentare a companiei italiene pentru studenţi.

Investiţia companiei DeLonghi din Parcul Industrial Tetarom III de la Jucu se ridică la circa 30 de milioane de euro. DeLonghi a cumpărat în 2012 fabrica din Jucu de la producătorul de telefoane mobile Nokia.

abonare newsletter