Economie

Începe plata subvenţiilor pentru agricultură

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/06/zp-01-agricultura 2.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Premierul Victor Ponta a anunţat miercuri că Ministerul Agriculturii începe plata subvenţiilor pentru toate categoriile de producători.</strong>


"Domnul ministru al Agriculturii are nevoie şi de mine ca să confirm faptul că de astăzi, prin HG pe care o aprobăm, începem plata subvenţiilor la agricultură", a afirmat primul-ministru, în debutul şedinţei de Guvern.

Ponta a spus că, dacă legea bugetului de stat nu ar fi fost contestată de PDL la Curtea Constituţională, plata subvenţiilor ar fi început mai devreme.

În context, el a ironizat tendinţa democrat-liberalilor de a migra spre partidele puterii, ultimul democrat-liberal care şi-a părăsit formaţiunea fiind Mihai Stănişoară, înscris în PNL.

"Dacă nu am fi avut atâtea contestaţii de la PDL şi atâtea întârzieri, puteam să o facem mai repede. Să le mulţumească celor de la PDL - care mai sunt în PDL, care n-au plecat încă din PDL pe la alte partide - pentru faptul că ne-au contestat la CCR şi n-am avut bugetul mai repede. Important este că au nevoie de subvenţii şi prin adoptarea de astăzi, în zilele următoare încep plăţile", a afirmat Victor Ponta.

Ultimele Stiri
abonare newsletter