Economie

Cum poți obţine 12.500 de lei pentru start-up-ul tău?

<p><strong>Clujenii care au o idee de afacere sau vor sa afle mai multe despre antreprenoriat pot participa gratuit la  conferința regională organizată de Fundaţia Post-Privatizare şi partenerii săi în 19 maritie la Cluj-Napoca, printr-un proiect finanțat din fonduri europene.

La finalul conferinței, un juriu format din antreprenori consacrați va alege, pe baza formularului completat la înscriere, 50 de participanți care vor intra în sesiunile de workshop.


Aceștia vor participa, timp de două weekend-uri consecutive la workshop-uri în cadrul cărora vor invăța cum să își scrie planul de afaceri. La finalul lor, o echipă formată din consultanți și traineri va alege 20 de planuri de afaceri care au cel mai mare potențial.

Mai departe, cei 20 de participanți selectați vor beneficia, pe parcursul a trei saptămâni, de două sesiuni de mentorat one-to-one alături de consultanții care îi vor ajuta să își demareze afacerile și să întocmească o strategie de dezvoltare, pe baza planurilor întocmite la curs. Afacerea demarată și strategia de dezvoltare finalizată vor fi analizate de un juriu format din antreprenori, consultanți și oameni de afaceri. După analiză, 3 startup-uri vor fi alese să primească 12.500 de lei.


Selecția se repretă în încă șapte mari orașe ale țării, numărul total de startap-uri premiate prin program ajungând la 24.

Detaliile legate de înscrieri şi despre desfăşurarea evenimentelor regionale le puteţi găsi accesând http://antreprenor2.0.postprivatizare.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter