Economie

Încep lucrările la parcul de afaceri de pe terenul fostei fabrici Tricotaje Someşul

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/12/complex birouri 1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />New Europe Property Investments (NEPI) şi Ovidiu Sandor au demarat lucrările la proiectul „The Office”, un complex de birouri din Cluj-Napoca cu o suprafaţă totală de 54.000 metri pătraţi care se construieşte pe fostul amplasament al fabricii Tricotaje Someşul. Proiectul va fi livrat potrivit constructorilor în întregime până în 2016 şi va avea o certificare BREEAM de clădire verde. </strong></p>

Lucrările la prima etapă a complexului, cu o suprafaţă închiriabilă de 19.000 metri pătraţi, sunt estimate a dura 14 luni, finanţarea acestei etape fiiind asigurată exclusiv din surse proprii ale partenerilor.


„Unul dintre principalele noastre avantaje in atragerea chiriasilor este o caracteristica a cladirii gandita special pentru a asigura un grad ridicat de flexibilitate in ceea ce priveste suprafetele inchiriabile si posibilitatile de extindere. Practic, proiectul permite amplasarea a pana la 1.000 de persoane pe nivel, intr-un singur open space, in cazul in care o companie ar avea o asemenea nevoie”, a spus Martin Slabbert, CEO NEPI.


 

 


 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter