Economie

Deloitte are un nou Partener Coordonator pe Audit şi Servicii de Risc

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/30/madeline alexander2_small.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Madeline Alexander este noul lider al echipei de Audit şi Servicii de Risc, din cadrul Deloitte România, preluând această funcţie după 11 ani de management performant în cadrul companiei, se arată într-un comunicat de presă. </strong></p>

Madeline Alexander este de origine română şi s-a alăturat firmei membre Deloitte din România ca Partener în 2002. Are peste 20 de ani de experiență în domeniu și o carieră internațională care a început în 1991 în cadrul altei firme de servicii profesionale de top, în Statele Unite.


„În cei 11 ani în care a fost Partener Deloitte, Madeline a dovedit că este un manager și un strateg excelent, dezvoltând cu succes portofoliul companiei. A avut o contribuție semnificativă la creșterea companiei noastre, mai ales în ultimii ani, când situația economică ne-a testat tuturor abilitățile de management și în afaceri. Am mare încredere că rolul său va fi esențial pentru atingerea obiectivului nostru, de a deveni cea mai importantă firmă de servicii profesionale din regiune”, a declarat Ahmed Hassan, Managing Partner Deloitte România.

În prezent, Deloitte are 13 parteneri stabiliți în România, care deservesc clienți din diferite industrii, pe toate ariile de expertiză ale companiei: servicii de audit & risc, consultanță juridică și fiscală, consultanță financiară și consultanță de management. Firma și-a început activitatea în 1992, cu primul birou deschis la București.


Deloitte are deschis şi la Cluj-Napoca un birou, inaugurat în mai 2008, care furnizează servicii de audit mai multor companii private şi instituţii publice din regiune.

Astăzi este una dintre cele mai importante companii de servicii profesionale din țară, cu aproximativ 400 de angajați. Serviciile sunt oferite de companiile Deloitte Audit SRL, Deloitte Tax SRL, Deloitte Consultanță SRL și Reff și Asociații SCA, cunoscute împreună ca Deloitte România.

Ultimele Stiri
abonare newsletter