Economie

Banca Transilvania, desemnată „Retail Bank of the Year”

<p><strong>BT a primit premiul Retail Bank of the Year din partea publicaţiei „Business Arena Magazine” pentru rezultatele obţinute prin linia sa de business, dedicată clienţilor persoane fizice. Titlul a fost primit de BT în cadrul evenimentului Financial Leaders’ Hall of Fame 2012, organizat în Bucureşti.</strong>

Printre rezultatele care au stat la baza câştigării titlului se numără: creşterea numărului de de clienţi persoane fizice cu peste 8% în 2012, faţă de 2011; creşterea creditelor acordate persoanelor fizice, în primele zece luni ale acestui an, cu 9%, şi majorarea cu 14,6% a valorii depozitelor (la vedere şi la termen) clienţilor persoane fizice, faţă de finalul anului 2011.

Gabriela Nistor, Director Exectutiv Retail Banking în cadrul Băncii Transilvania, afirmă: “Ne bucurăm că strategia noastră pe retail banking dă roade şi este recunoscută în piaţă, acest premiu fiind o confirmare în acest sens. Rezultatele noastre vorbesc de la sine, activitatea de retail a băncii înregistrând, an de an, creştere sustenabilă. Suntem în etapa de consolidare a poziţiei Băncii Transilvania pe piaţa de retail, focusul nostru fiind  oferirea de produse şi servicii de calitate, ceea ce va duce, cu siguranţă, la noi creşteri”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter