Anunțuri

CTP Cluj-Napoca anunț - abonamente de transport pentru elevii din Cluj-Napoca

Încărcarea Abonamentelor gratuite de transport pentru anul școlar 2021-2022 pentru elevii școlarizați în Cluj-Napoca, cu domiciliul stabil in Cluj-Napoca se va efectua astfel:

1. Încarcarea Abonamentului pe card

1.1 Elevii care dețin pe card Abonamentul cu 120 de călătorii/lună în Cluj-Napoca,  valabil până la 30.09.2021, pot prelungi abonamentul la toate  AUTOMATELE din stații și Centrele de vânzare carduri.


Prelungirea la AUTOMATE se poate face până la data de 30.09.2021. După data de  01.10.2021 toate abonamentele de pe carduri se vor încarca numai la Centrele de vânzare carduri.

Instructiunile pentru prelungirea abonamentului  la Automate le găsiti pe site-ul nostru  http://ctpcj.ro/index.php/ro/ticketing/  și pe automate.


1.2.Elevii care dețin cardul de transport dar nu au avut abonament pe anul 2020-2021 trebuie să se prezinte la Centrele de vânzare carduri cu dovada de domiciliu și Carnetul vizat la zi.

1.3.Pentru elevii care nu au mai avut card, abonamentul și primul card se emit prin Unitățile de învătământ, pe baza unui Tabel pe clase însotit de fotografiile elevilor și Cererile de emitere Card sau de la Centrele de vânzare carduri pe baza carnetului de elev vizat la zi, dovada domiciliului, o fotografie recentă si Cererea de emitere Card.


2. Solicitarea gratuității către Primăria Municipiului Cluj-Napoca

Este obligatoriu ca pentru toate abonamentele prelungite/ încărcate pe anul 2021-2022, elevul major/ părintele/ reprezentantul legal să depună o cerere pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, https://e-primariaclujnapoca.ro/ “Proceduri on-line”, în perioada 14.09.2021- 15.10.2021.În cazul în care nu se depun cererile pentru gratuitate cardul va fi blocat până la transmiterea cererii și elevul nu va putea utiliza abonamentul gratuit.


Persoanele care nu au posibilitatea depunerii cererii on-line se pot prezenta la Centrul de Informare pentru Cetățeni și toate Primăriile de cartier, cu Cartea de Identitate, Carnetul de elev și Cardul de călătorie al elevului.  

Instrucțiuni pentru prelungirea Abonamentului Gratuit și cu Reducere de la Automate


Important:

- Prelungirea la Automate este posibilă doar în cazul în care există un abonament valabil pe card. În cazul în care abonamentul a expirat, încărcarea se va putea face numai la un Centru de vânzare.

- Prelungirea la Automate se poate face numai pentru cardurile care au fost acceptate de CTP Cluj-Napoca pentru această operațiune.

PAȘI    PENTRU   PRELUNGIRE      ABONAMENT:

Pasul 1: Apăsați Butonul “Consultare Card”;

Pasul 2: Autentificați-vă cu codul PIN initial 1234 sau cu PIN-ul modificat de dvs.

Pasul 3: Bifati căsuța din fața denumirii abonamentului (prin apăsare);

Pasul 4: Apăsați butonul “Prelungire Titlu”. Implicit este setată data și ora expirării abonamentului anterior;

Pasul 5: Pentru Abonamentele cu reducere, plătiti prețul afișat;

Pasul 6: Apăsați butonul “Continuă”;

Pasul 7: Apropiați cardul de cititor pentru încărcarea noului Abonament pe card;

Pasul 8: Consultati cardul la validatorul din stație, pentru a vă asigura că încărcarea a fost efectuată corect;

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA

Ultimele Stiri
abonare newsletter