Anunțuri

Demararea implementării proiectului „Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri”, pentru firma RO MAGIC IMPEX S.R.L.

 

18.12.2020


 

Demararea implementării proiectului „Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri”, pentru firma


RO MAGIC IMPEX S.R.L.

 


Societatea RO MAGIC IMPEX S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri”, în baza Contractului de finanțare nr. M2-1650 din 10-12-2020, încheiat cu Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului CLUJ-NAPOCA.

Scopul general al proiectului îl reprezintă ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere şi a documentaţiei anexe, prin măsură “Granturi pentru capital de lucru”, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.


Rezultate în urma impelementării proiectului: menținerea sau suplimentarea numărului de angajați existenți la data înscrierii electronice pentru o periodă de minim 6 luni de la momentul plății ajutorului financiar.

Valoare grant nerambursabil: 272562.45 RON
Valoare cofinanțare: 40884.3675 RON


Data începerii proiectului: 11.12.2020
Data finalizării proiectului: 08.06.2021

Contractul de finanțare se desfăşoară pe parcursul a două perioade :

- o perioadă de implementare de maxim 180 zile calculate din momentul plăţii ajutorului financiar către beneficiar, perioadă în care beneficiarul are obligaţia efectuării cheltuielilor şi încărcării în aplicaţie (în front office) a facturilor, documentelor de plată şi raportului de progres;
- o perioadă de 6 luni de menţinere sau suplimentare a locurilor de muncă existente la momentul înscrierii precum şi a activităţii pe o perioadă de minim 6 luni de la obţinerea finanţării.
- cele două perioade de implementare şi monitorizare alcătuiesc împreună termenul contractual de maxim 1 an în care se desfăşoară contractul de finanțare, conform procedurii de implementare.

Codul proiectului: M2-1650

 Locația de implementare a proiectului este situată în România, judeţul Cluj, localitatea Turda, Str. LIBERTĂŢII, nr. 9, cod poștal 401185.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 3-Sprijinirea IMM-urilor ca reacție la pandemia COVID-19,  Prioritatea de investiții 3D- Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare

Date de contact beneficiar:
RO MAGIC IMPEX S.R.L.
Sediu social: jud. CLUJ, localitatea Turda, Str. LIBERTĂŢII, nr. 9, cod poștal 401185
Reprezentant legal: Obrejan Radu-Iulian
Telefon: 0746808903
E-mail: radu15lor@yahoo.com

Ultimele Stiri
abonare newsletter