Anunțuri

Comunicat de presă – Finalizarea proiectului “Trătam, cancerul în fiecare zi!”

Comunicat de presă


Finalizarea proiectului
“Trătam, cancerul în fiecare zi!”


Data: 30.10.2020

Medisprof SRL, cu sediul social in: Cluj Napoca, P-ta 1 Mai  Nr.3, judetul Cluj, România, a derulat, incepand cu data de 16.03.2018 pana la data de 31.10.2020, proiectul “ Tratam cancerul in fiecare zi !" COD PROIECT MYSMIS 110698, la punctul de lucru: Judetul Cluj, Municipiul Cluj-Napoca, Bulevardul Muncii, Nr.96, Romania.


Obiectivul general al proiectului a constat in oferirea de servicii medicale moderne, bazate pe proceduri avansate non-invazive, utilizate in diagnosticul si stadializarea tumorilor maligne, in vederea unui tratament eficace, orientat catre pacient.

Obiectivele specifice ale proiectului


1. Crearea unui department de bronhoscopie diagnostica si interventionala, dotat cu echipamente de inalta performanta, in cadrul MEDISPROF.
2. Crearea unui department de fibroscopie digestiva diagnostica si interventionala, dotat cu echipamente de inalta performanta, in cadrul MEDISPROF.
3. Dezvoltarea unui proces inovator de desfasurare a activitatii medicale in clinica, de tip dosar medical electronic al pacientului oncologic, proces orientat spre medicina personalizata si gestionarea eficienta a datelor.

Rezultatele proiectului


1. Un departament nou, de bronhoscopie diagnostica si interventionala.
2. Un departament nou, de fibroscopie digestiva diagnostica si interventionala.
3. Un sistem informatic de tip dosar medical al pacientului oncologic.

S-a finalizat implementarea proiectului “Tratam cancerul in fiecare zi!”, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020  avand o valoare totala de 4,227,518.70 Lei (suma reprezentand valoarea totala a proiectului conform contractului), din care: 2,993,147.53 Lei (suma nerambursabila alocata) reprezentand finantare nerambursabila. Din suma nerambursabila alocata, contributia FEDR alocata a fost de 2,544,175.40 lei.  Programul Operational Regional 2014-2020 este implementat la nivel national de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, in calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de catre Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, organism intermediar al programului ce monitorizeaza implementarea acestui proiect.    


Societatea prin serviciile dezvoltate in urma implementarii proiectului, genereaza o crestere economica contribuind astfel la consolidarea sectorului medical-servicii de oncologie la nivelul Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest creand 4 locuri de munca in acest domeniu de activitate.

Medsiprof

Date de contact: Judetul Cluj, Municipiul Cluj-Napoca, Piata 1Mai 3, Romania, Tel 0751 274 635 
E-mail:medisprofcd@gmail.com

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter