Anunțuri

Comunicat de presă - Finalizare proiect „Dezvoltarea firmei SFR MINI EXCAVATOARE SRL”

Comunicat de presă

Data: 25.08.2020


Finalizare proiect „Dezvoltarea firmei SFR MINI

EXCAVATOARE SRL”  


SFR MINI EXCAVATOARE SRL, cu sediul în Loc. Sântuhalm, Municipiul Deva, nr. 126, Judeţul Hunedoara, anunţă încheierea proiectului „Dezvoltarea firmei SFR MINI EXCAVATOARE SRL” cod SMIS 114361, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Perioada de implementare a proiectului este de 42 de luni, respectiv între data 06.03.2017 şi data 31.08.2020.
Valoarea totală a proiectului este de 4.393.249,80 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 2.648.867,44 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 2.251.537,31 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 397.330,13  lei).
Proiectul s-a implementat în  Localitatea Cluj- Napoca, Judeţul Cluj, teren în suprafaţa de 2.100 mp, înscris sub B1 în Cartea Funciară nr. 308003.


Obiectivul proiectului a constat în crearea unei unităţi noi prin dotarea unui spaţiu și creșterea competitivității economice a firmei, prin achiziția de utilaje de înaltă performanță utilizate în activitatea de recuperare a materialelor reciclabile sortate și prin creșterea forței de muncă prin angajarea unei persoane, în contextul actual al dezvoltării durabile și în acord cu tendințele europene.

Proiectul implementat de către SC SFR MINI EXCAVATOARE SRL are următoarele rezultate: achiziţia de utilaje şi echipamente, achiziţia de servicii de consultanţă, informare şi publicitate, program informatic, certificare sistem de management şi certificare produs, activități de internaționalizare precum şi crearea unui nou loc de muncă.


Astfel, proiectul implementat are impact la nivel local/regional cum ar fi: crearea oportunităţilor de noi locuri de muncă prin achiziţiile făcute; dezvoltarea durabilă a zonei; atragerea de investitori străini într-o zonă deficitară din acest punct de vedere; implementarea tehnologiilor competitive pentru o inginerie durabilă in domeniul recuperării materialelor reciclabile sortate; asigură pe termen lung o creştere economică durabilă din punct de vedere al mediului - toate fiind posibile prin utilizarea unor utilaje performante precum cele pe care le-am achiziţionat.

SFR MINI EXCAVATOARE SRL


Persoană de contact: Sfâru Petronela Cătălina  – Administrator;
Telefon: 0751108784;
Email:oraesa_sfr@yahoo.com

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

Ultimele Stiri
abonare newsletter