Anunțuri

Anunț de presă privind deschiderea proiectului - „ Depistarea precoce a melanomului, carcinomului bazocelular și limfomului cutanat-stabilirea marginii de excizie complete a carcinomului bazocelular prin fluorescență și chirurgie micrografică”, COD MYSMIS

20.07.2020

Anunț de presă privind deschiderea proiectului


 

S.C. Oncoderm SRL cu sediul Municipiul Cluj-Napoca, România, Str. Onisifor Ghibu nr. 1, Ap. Serv. Prof 2A, judetul Cluj, cod postal 400185, derulează, începând cu data de 16.07.2020 proiectul „ Depistarea precoce a melanomului, carcinomului bazocelular si limfomului cutanat-stabilirea marginii de excizie complete a carcinomului bazocelular prin fluorescenta si chirurgie micrografica”, COD MYSMIS 110891, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare  încheiat cu Ministerul Cercetării și Inovării în calitate de Organism Intermediar (OI), pentru Programul Operaţional Competitivitate (POC).


Valoarea totală a proiectului este de 955,153.49 lei, din care valoarea finanțării nerambursabile este de 839,700.55 lei.

Locatia de implementare este situata in Municipiul Cluj-Napoca, România, Str. Onisifor Ghibu nr. 1, Etaj 1, Biroul Numarul 3, judetul Cluj.


Obiectivul general al proiectului este acela de a inova si a optimiza practica actuala în ceea ce priveste adresarea nevoilor pacientilor cu cancer de piele – melanoame, carcinoame bazocelulare si limfoame cutanate. Serviciile dezvoltate vor contribui la dezvoltarea de servicii in domeniul terapiilor personalizate de diagnostic si interventie in domeniul cancerului de piele, la cresterea calitatii vietii, optimizarea procesului chirurgical si reducerea costurilor financiare si personale ale interventiilor.

Rezultate asteptate


1. 7 servicii noi, inovative bazate pe rezultate de cercetare dezvoltate
2. 2 locuri de munca – 1 loc de munca cercetare / 1 loc de munca dezvoltare si implementare servicii inovative create
3. realizarea unei investitii de 955,153.49 RON in dezvoltarea de servicii de top in domeniul cancerului de piele.

Durata de implementare a proiectului este de 18 luni începând cu data de 16 iulie 2020.


Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

Date de contact:
Mai multe detalii despre implementarea acestui proiect puteţi obţine de la sediul social al ONCODERM SRL din Municipiul Cluj-Napoca, România, Str. Onisifor Ghibu nr. 1, Ap. Serv. Prof 2A, judetul Cluj, cod postal 400185, persoană de contact Dr. Maria-Rodica Cosgarea, Administrator, prin telefon la 0744700559 sau prin e-mail la cosgarear@yahoo.com.

Ultimele Stiri
abonare newsletter