Anunțuri

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. anunță prelungirea perioadei de eliberare a abonamentelor de hârtie până la data de 01.11.2019

 Tabel locații în galeria foto

 


În atenția publicului călător,

Începând cu data de 01.10.2019 se eliberează carduri pentru studenți și s-a constatat o supraaglomerare a Centrelor de eliberare carduri. Pentru a remedia această situație CTP Cluj-Napoca a prelungit perioada de eliberare a abonamentelor de hârtie până la data de 01.11.2019, în următoarele locații: Tabel locații în galeria foto.


Călătorii care dețin un card de transport îl pot reîncărca la cele 61 de automate din stații, pentru a evita aglomerația de la Centrele de eliberare carduri.

Pentru a nu aștepta nejustificat la coadă, călătorii sunt rugați să se programeze pe site-ul www.ctpcj.ro și să se prezinte la ghișeu la ora planificată, având prioritate în fata celor neplanificați.


S-au înființat Centre dedicate pentru studenți în Campusurile Hașdeu, Observator și Economica, deschise între orele 8:00-20:00.

Studenții care dețin abonamente pe card valabile până la 31.10.2019 sunt rugati să vină pentru reîncărcare  după data de 20.10.2019, pentru a nu aglomera suplimentar Centrele de vânzare carduri în această perioadă.


Ne cerem scuze pentru inconveniente și vă asigurăm că analizăm situația și soluțiile potrivite pentru a asigura operativitatea servirii și confortul călătorilor.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca  S.A.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter