Anunțuri

Comunicat de presă - Finalizarea proiectului „Creșterea competitivității SC COINJECT SRL prin dotarea cu echipamente performante”

Comunicat de presă

 


Finalizarea proiectului

„Creșterea competitivității SC COINJECT SRL prin dotarea cu echipamente performante”


 

Data: 31.08.2019


 

Coinject SRL, cu sediul social in: Cluj Napoca, Calea Baciului, Nr. 1-3, judetul Cluj, Romania, a derulat, incepand cu data de 09.03.2018 pana la data de 31.08.2019, proiectul “Cresterea competitivitatii SC COINJECT SRL prin dotarea cu echipamente performante" COD PROIECT MYSMIS 112016, la sediul: Judetul Cluj, Municipiul Cluj-Napoca, Calea Baciului, nr.1-3, Romania.


Obiectivul general al proiectului a constat in consolidarea pozitiei pe piata a SC COINJECT SRL prin cresterea cifrei de afaceri si a profitabilitatii firmei, ca urmare a diversificarii productiei si orientarii inspre produse cu valoare adaugata sporita.

Obiectivele specifice ale proiectului


1. Completarea dotarii SC COINJECT SRL cu utilaje moderne, de ultima generatie si programe informatice specializate, care sa permita executarea de produse noi, cerute pe piata europeana, intr-un interval de 12 luni de la data obtinerii finantarii.

2. Crearea a 5 noi locuri de munca intr-un interval de 1 an de la finalizarea implementarii proiectului.

3. Cresterea competitivitatii intreprinderii prin implementarea de masuri complementare, vizand certificarea sistemului de management al calitatii, certificare unor procese de productie (sudura), intarirea vizibilitatii pe piata europeana prin participare la targuri internationale de profil, etc., intr-un interval de 12 luni de la data obtinerii finantarii.

 

Rezultatele proiectului

1. 3 utilaje achizitionate (o masina de frezat si alezat CNC, un Centru de prelucrare vertical CNC, o masina de rectificat cilindric), un pachet de 2 softuri necesare proiectarii noilor produse si programarii utilajelor cu comanda numerica achizitionate si o instalatie solara pentru producerea apei calde menajere achizitionata

2. 5 locuri de munca create, din care cel putin unul ocupat de o persoana din categoria celor defavorizate

3. Masuri de cresterea competitivitatii economice si a productivitatii muncii implementate:

- sistem de management al calitatii ISO 9001-2015 certificat
- proces de sudura certificat
- participare la un targ international
- masuri de informare-publicitate implementate
- contract de consultanta derulat cu succes

S-a finalizat implementarea proiectului “Cresterea competitivitatii SC COINJECT SRL prin dotarea cu echipamente performante”, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020  avand o valoare totala de 4,550,693.59 Lei (suma reprezentand valoarea totala a proiectului conform contractului), din care: 2,708,017.09  Lei (suma nerambursabila alocata) reprezentand finantare nerambursabila. Din suma nerambursabila alocata, contributia FEDR alocata a fost de 2,301,814.53 lei.  Programul Operational Regional 2014-2020 este implementat la nivel national de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de catre Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, organism intermediar al programului ce monitorizeaza implementarea acestui proiect.    

Societatea prin produsele dezvoltate in urma implementarii proiectului, genereaza o crestere economica contribuind astfel la consolidarea sectorului de piese si componente utilizate in fabricarea unei diversitati de alte masini, conform cod CAEN 2815 destinate industriei constructoare de masini si a industriei auto la nivelul regiunii NV creand 5 locuri de munca in domeniul productiei de astfel de piese.

COINJECT 
PRELUCRARI MECANICE

Date de contact beneficiar: Judetul Cluj, Municipiul Cluj-Napoca, Calea Baciului, nr.1-3, Romania, Tel: 0744478731, E-mail:ccoinject@gmail.com

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter