Anunțuri

Comunicat de presă - Finalizarea proiectului “Abordarea inovativă a diagnosticului și tratamentului bolilor ORL – diagnostic și reeducare vestibulară a vertijului și a tinitusului”

Clinica Nova Explorari ORL SRL, cu sediul social în: Bucuresti, Sector 3,str. Rasinari Nr.4,camera 2,bloc N10,scara B, etaj 1, ap.19, România, a derulat, începând cu data de 10.04.2018 până la data de 30.06.2019, proiectul “ Abordarea inovativa a diagnosticului si tratamentului bolilor ORL – diagnostic si reeducare vestibulara a vertijului si a tinitusului”,COD PROIECT MYSMIS 112693, la punctul de lucru: Judetul Cluj, Municipiul Cluj-Napoca, strada Viilor, nr.46-50, Spitalul de Recuperare Cluj România.

Obiectivul general al proiectului a constat in crearea in municipiul Cluj-Napoca a unei unitati medicale noi, care sa aduca pe piata servicii medicale inovative in domeniul ORL.


Obiectivele specifice ale proiectului


1. Operationalizarea in conformitate cu OM 153 / 2003 a unui punct de lucru al Clinicii Nova-Explorari ORL in municipiul Cluj-Napoca, ce reuneste 3 departamente medicale.

2. Dotarea a 3 departamente medicale cu echipamente si softuri specifice pentru specializarile de nisa - otoneurologice, vestibulologie, sindrom de apnee in somn si ronhopatii (SASO).


3. Cresterea cotei de piata prin adaugarea dimensiunii internationale activitatii Clinicii Nova-Explorari O.R.L.


Rezultatele proiectului


1. Servicii de diagnostic si tratament ORL pentru adulti si copii, in noua unitate medicala.

2. Servicii de diagnostic si tratament in otoneurologie (vertij), audiologie (hipoacuzii si tinitus) si SASO (sindrom de apnee in


somn si ronhopatii), in noua unitate medicala.

3. Dimensiune internationala adaugata activitatii medicale curente a Clinicii Nova - Explorari.



S-a finalizat implementarea proiectului „Abordarea inovativa a diagnosticului si tratamentului bolilor ORL – diagnostic si reeducare vestibulara a vertijului si a tinitusului”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  avand o valoare totală de 1,520,478.24 Lei (suma reprezentând valoarea totală a proiectului conform contractului), din care : 1,085,152.14 Lei (suma nerambursabilă alocata) reprezentand finanțare nerambursabilă. Din suma nerambursabila alocata, contributia FEDR alocata a fost de 922,379.32 lei.  Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.    

Societatea prin serviciile dezvoltate in urma implementarii proiectului, genereaza o creștere economică contribuind astfel la consolidarea sectorului de prestari servicii medicale ORL la nivelul regiunii NV creand 4 locuri de muncă în domeniul serviciilor medicale ORL.

Clinica Nova

Date de contact beneficiar:

Județul Cluj, Municipiul Cluj-Napoca, Strada Viilor nr.46-50, România, Tel 0721207832,

E-mail: vodaorl@yahoo.com

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Ultimele Stiri
abonare newsletter