Anunțuri

Comunicat de presă - Titlu proiect: “Creșterea competitivității FAIR DEALS SRL prin achiziția de mijloace fixe”

 

Comunicat de presă

 

Data: 28.01.2019


 

Titlu proiect: “Creșterea competitivității FAIR DEALS SRL prin achiziția de mijloace fixe”


 

Proiectul “Cresterea competitivitatii FAIR DEALS SRL prin achizitia de mijloace fixe”, cod MySMIS 109612, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020  a fost implementat de catre FAIR DEALS SRL si are o valoare totala de 189,248.66 Lei, din care 127,225.98 Lei reprezinta finantare nerambursabila, din care care 108.142,08 Lei finantare nerambursabila din FEDR.  Programul Operational Regional 2014-2020 este implementat la nivel national de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice in calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de catre ADR Nord-Vest, organism intermediar al programului ce monitorizeaza implementarea acestui proiect in Regiunea Nord-Vest. Proiectul s-a derulat in perioada 04.04.2018 - 28.01.2019.
Obiectivul general al proiectului este cresterea competitivitatii firmei S.C. FAIR DEALS S.R.L. si consolidarea pozitiei acesteia pe piata prin intermediul diversificarii activitatii acesteia si al dezvoltarii continue a capitalului uman al acesteia. Obiectivele specifice ale proiectului sunt: introducerea de produse noi ca urmare a diversificarii si inovarii proceselor de lucru in cadrul FAIR DEALS SRL cu ajutorul noului flux tehnologic dezvoltat prin proiect datorita achizitiilor de active tangibile/intangibile vizate a fi efectuate in perioada de implementare a proiectului; dezvoltarea si completarea capitalului uman al companiei FAIR DEALS SRL prin cele 2 angajari vizate de prezentul proiect de finantare si mentinerea acestora (inclusiv a nr. mediu de angajati din 2016) pe toata perioada de durabilitate a proiectului; asumarea de catre FAIR DEALS SRL a respectarii principiilor privind dezvoltarea durabila, egalitatea de sanse, de gen si nediscriminarea prin aplicarea prin cadrul proiectului de masuri exacte de imbunatatire a calitatii mediului inconjurator si de crestere a eficientei energetice (achizitionarea prin proiect de echipamente eficiente energetic, colectarea selectiva a deseurilor rezultate din proiect), dar si prin aplicarea de masuri exacte de asigurare a egalitatii de sanse si tratament (angajarea unei persoane provenite din categorii defavorizate).
Impactul proiectului la nivelul societatii este Introducerea de produse noi ca urmare a diversificarii si inovarii proceselor de lucru prin achizitionarea a 10 echipamente si dezvoltarea platformelor B2B si B2C
Impactul investiiei la nivelul localitatii este crearea a 2 locuri de munca si asigurarea egalitatii de sanse si de tratament prin angajarea unei persoane provenite din categorii defavorizate.


FAIR DEALS SRL

Municipiul Cluj-Napoca, Str. Taietura Turcului, nr. 47, C1, judetul Cluj, România
Telefon: 
0749829118 , E-mail: chereji.sergiu@gmail.com


 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter