Anunțuri

Comunicat de presă- Ultimul eveniment INOVA TALKS despre inovare în afaceri

Comunicat de presă

Ultimul eveniment INOVA TALKS despre inovare socială în afaceri a avut loc în 22-23 octombrie la Cluj Napoca!


În 22 și 23 octombrie 2018, la Golden Tulip Ana Dome din Cluj Napoca, Asociația Inceptus România, alături de partenerii săi - Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, Patronatul Tinerilor Întreprinzători din Cluj (PTIC) și Fiatest SRL - au găzduit evenimentul INOVA TALKS Cluj Napoca, în cadrul proiectului START UP AIR – Antreprenoriat Inovativ în regiunea Nord Vest (ID 103955), finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Ce este INOVA TALKS?
INOVA TALKS este o conferință dedicată inovării sociale în mediul business, un eveniment de networking, workshop și testare de prototip. Este o întâlnire dedicată viitorilor antreprenori din proiectul START UP AIR, unde au loc discuții despre antreprenoriat, sustenabilitate în afaceri, responsabilitate socială și nu numai.


Spațiu de expunere a propriei afaceri

Evenimentul a fost deschis persoanelor deja înscrise în proiect, care au dispus de un spațiu de expoziție pentru propriile produse creat într-o manieră personalizată și originală. Fiecare participant a avut posibilitatea să își realizeze propriul concept de prezentare pentru promovarea afacerii sale, să vorbească despre ideea sa de afacere, să își prezinte produsele și să își găsească potențiali clienți sau parteneri. Participanții au beneficiat de materiale inovative, fotografii profesionale pentru produsele lor și sfaturi de la consultanți cu experiență antreprenorială și managerială privind bune practici în domeniul startup-urilor. La finalul evenimentului a avut loc o sesiune de networking și creare de parteneriate.


Important: Evenimentul a fost dedicat persoanelor înscrise în proiectul Start Up AIR – Antreprenoriat inovativ în regiunea Nord-Vest (SMIS 103955) finanţat prin POCU 2014-2020.

Contact


Raluca Laura Miclea

startupair.biz@gmail.com                                                                                             


Expert organizare ateliere INOVA TALKS                       

                                               

Ultimele Stiri
abonare newsletter