Anunțuri

CTP Cluj-Napoca anunță înlocuirea autobuzelor diesel cu troleibuze pe traseul liniei 8, P-ța M. Viteazul – Str. T. Vuia

 ÎN ATENȚIA PUBLICULUI CĂLĂTOR !

CTP Cluj-Napoca continuă procesul de dezvoltare a transportului public ecologic în municipiul Cluj-Napoca, prin înlocuirea autobuzelor diesel cu troleibuze pe traseul liniei 8, P-ța M. Viteazul – Str. T. Vuia. 
Începând cu data de 08.06.2023, ca urmare a finalizării lucrărilor de extindere a rețelei de contact și a realizării marcajelor rutiere pe str T. Vuia, liniile 5 si 8 de troleibuze vor circula până la Serviciul de Înmatriculări auto si Centrul vamal Cluj.
Traseul liniei 8 va fi pe strazile T. Vuia – A. Vlaicu – B-dul 21 Decembrie 1989 – Regele Ferdinand – P-ța M. Viteazul Sud. Din P-ța M. Viteazul va circula, la întoarcere, pe străzile Cuza Voda – B-dul 21 Decembrie 1989 – A. Vlaicu – Tr. Vuia.
Traseul liniei 5 va fi pe străzile T. Vuia – A. Vlaicu – B-dul 21 Decembrie 1989 – Regele Ferdinand – Horea – P-ța Gării Sud. Din P-ța Gării va circula, la întoarcere, pe străzile Burebista – I. Coroianu – Traian – I.P. Voitești – Cuza Vodă – B-dul 21 Decembrie 1989 – A. Vlaicu – T. Vuia.
Traseul liniei 4 rămâne nemodificat.
Liniile 4, 5 si 8 vor asigura din str. A. Vlaicu spre zona centrală o frecvență de 5-6 min în orele de vârf , respectiv de 7-10 min în afara orelor de vârf. De asemenea, sectorul de traseu de pe T.Vuia acoperit de liniile 5 si 8 va asigura o frecvență de 7-8 min în orele de vârf, respectiv 8-15 min in afara orelor de vârf. 
Pe această cale asigurăm publicul călător clujean și metropolitan de preocuparea noastră constantă pentru ridicarea calității serviciului prestat.
Programele de circulație vor putea fi consultate pe site-ul companiei www.ctpcj.ro și în aplicația de mobil Tranzy.

Ultimele Stiri
abonare newsletter