Administrație

Taxiurile de la aeroport vor dispărea! Boc: „Va fi un automat prin care să poți comanda taxi de la ce firmă vrei, în funcție de preț”

Taxiurile de la aeroport vor dispărea și va fi amplasată o platformă pentru acestea, în cadrul Park&Rideului care urmează să fie construit acolo.

Taxiurile din fața aeroportului Cluj vor dispărea. Taxiurile din fața aeroportului Cluj vor dispărea.

 

 


În contextul în care mai mulți oameni s-au plâns că la ieșirea din aeroport nu se respectă ordinea atunci când vine vorba de a lua un taxi, că unii au tarife mai mari decât alții ori că unii taximetriști refuză clienții, primarul Emil Boc a precizat că va fi montat un automat pentru comenzile taximetrelor, astfel urmând ca aceste probleme să fie rezolvate.

 


„Am propus colegilor mei ca problema să fie rezolvată civilizat. Când facem Park&Rideul de la aeroport, să dăm acolo un număr de locuri din cele peste 800, cât va fi necesar, pentru o platformă de taximetre, și care să stea acolo în aeroport. Va fi automat prin care să poți comanda taximetru de la ce firmă vrei, în funcție de preț. Și în două minute va veni taximetrul pe care l-ai cerut”, a explicat primarul Emil Boc, joi dimineața, la un post de radio local.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Ideea, după modelul aeroportului Otopeni

Edilul a precizat că acest mecanism există deja la aeroportul Otopeni, după acel model urmând să funcționeze lucrurile și la Cluj.

„Asta vreau să facem și noi aici, pentru că e normal ca un client să aibă posibilitatea de a-și alege firma și prețul. Cred că trebuie să o facem cât mai repede cu putință”, a spus Boc.

CITEȘTE ȘI:

Proiectul prin care taximetriștii vor putea circula pe benzile dedicate autobuzelor, APROBAT. Boc: „Un proiect făcut cu știință de carte”

abonare newsletter