Actualitate

Când scăpăm de ploaie și frig în Cluj? Prognoza meteo pe toată săptămâna

În ultimele zile Clujul a fost vizat de mai multe atenționări de vreme rea. Potrivit meteorologilor, vremea se va îmbunătăți zilele următoare.

Temperaturile vor crește în zilele următoare/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Temperaturile vor crește în zilele următoare/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

Potrivit prognozei accuweather.ro, în următoarele zile ploaia nu își mai face apariția, iar temperaturile vor începe să crească treptat, ajungând până la 30 de grade Celsius.


 

Pentru ziua de luni, 30 mai, meteorologii anunță un cer parțial însorit, iar șansele de precipitații scad la 25%. Maximele vor ajunge la 21 de grade Celsius, în timp ce minimele coboară la 12 grade.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Marți, vor fi așteptate câteva reprize de ploaie, șansele de precipitații fiind de 88%. Chiar dacă sunt anunțate ploi, temperaturile vor continua să crească, fiind așteptate pe timpul zilei 22 de grade, iar noaptea 11 grade Celsius.

Începem luna iunie cu ploi. Potrivit meteorologilor, șansele de ploaie rămân la fel de ridicate ca și în ultima zi din luna mai (88%). Deși șansele de ploaie rămân ridicate, cerul va fi în pare parte însorit. Maximele vor ajunge la 25 de grade Celsius, iar minimele vor ajunge la 12 grade Celsius.


Începând de joi, 2 iunie, soarele își va intra din nou în drepturi. Cerul va fi acoperit de nori în proporție de doar 26%, iar pe timpul zilei ne vom bucura de 28 de grade Celsius. 

Ziua de vineri vine cu 1% șanse de ploaie și 30 de grade pe timpul zilei. Soarele îi va încânta pe clujeni pe tot parcursul zilei, cerul fiind însorit.


Zilele de sâmbătă și duminică vor fi lipsite de ploi, iar maximele vor ajunge până la 30 de grade Celsius.

 

CITEȘTE ȘI:

Mai multe râuri din județul Cluj, sub COD GALBEN de INUNDAȚII. Se pot depăși cotele de apărare

Județul Cluj, vizat de COD GALBEN de ploi, descărcări electrice, vijelii şi grindină. Rafale de vânt peste 80 km/h

Vântul puternic a doborât un copac peste o mașină în Cluj-Napoca. A fost cod portocaliu de vreme severă

Ultimele Stiri
abonare newsletter