Actualitate

Bone Ferenc și-a recunoscut crima! A ucis-o pe Beata Molnar pentru că i-a refuzat cererea în căsătorie

Bone Ferenc, iubitul Beatei Molnar, tânăra dată dispărută din Cluj și găsită moartă în Bihor, a recunoscut că el este cel care a omorât-o.

Bone Ferenc și-a recunoscut crima / Sursa primei poze - Facebook RMDSZ, sursa pozei 2 - IPJ Cluj Bone Ferenc și-a recunoscut crima / Sursa primei poze - Facebook RMDSZ, sursa pozei 2 - IPJ Cluj

 

 


Conform antena3.ro, bărbatul și-a ucis iubita pentru că Beata Molnar a refuzat să se căsătorească cu el și i-a abandonat trupul în spatele unei benzinării din Bihor.

 


Sursa citată scrie că Bone Ferenc a sugrumat-o pe tânără la Valul Miresei, potrivit anchetatorilor, fiindcă a cerut-o în casătorie, dar aceasta a refuzat și a cerut să se întoarcă înapoi la Cluj.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Bărbatul spune că „și-a pierdut mințile” când a auzit refuzul, dar nu și-a dorit să o omoare. El le-a povestit anchetatorilor că doar în momentul în care femeia și-a schimbat culoarea feței și nu s-a mai mișcat și-a dat seama de fapta pe care a comis-o.


Cu toate acestea, Ferenc i-a luat cadavrul, l-a pus într-un sac menajer, apoi în portbagajul mașinii și a căutat un loc în care să scape de trupul tinerei.

Ulterior, Bone Ferenc a plecat în Oradea pentru a se ascunde. Bărbatul s-a ascuns în vagonul unui tren dezafectat, din apropierea Gării CFR, până când l-au prins polițiștii acolo.


Prezența mașinii sale în zonă a fost semnalată de un cetățean, iar ulterior activitățile investigative au condus la depistarea lui.

Bărbatul avea cu el multe sticle mari de apă și „își făcuse din câteva plăci de polistiren un fel de culcuș unde să se poată odihni”, scrie antena3.ro.

CITEȘTE ȘI:

Bone Ferenc, principalul suspect în moartea Beatei Molnar, și-a traumatizat fostele iubite: „M-a sugrumat până am leșinat”

Polițiștii l-au prins pe iubitul Beatei Molnar, tânăra găsită moartă în Bihor. E principalul suspect în moartea ei

Ultimele Stiri
abonare newsletter