Actualitate

Îngrijește-ți barba în mod profesional, cu aplicația Stailer (P)

Îngrijirea bărbii a devenit astăzi un must-have pentru bărbații care se respectă.

Simplul contur cu foarfecul sau chiar cu mașina personală pentru tuns barba nu mai sunt de ajuns pentru a avea un look ca la carte. 
Este și motivul pentru care astăzi au apărut saloane specializate în aranjatul bărbii. Așa-numitele barbershop îți pun astăzi la dispoziție specialiști în aranjatul bărbii, cu toate serviciile adiacente: tratamente pentru barbă, inclusiv vopsit sau împletit, masaj cu uleiuri și balsamuri speciale, toate acestea pot face din barba ta un accesoriu de invidiat de către prieteni sau colegii de lucru. 
În plus, dacă ești în căutare de barbershop Cluj, poți beneficia de condiții premium în saloane de top, cu designeri și hairstyliști în aranjatul bărbii, care beneficiază nu doar de abilități deosebite, ci și de aparatură modernă, capabilă să facă din orice barbișon o operă de artă. 

Mergi la sigur, cu Stailer


Aici, trebuie spus că un barbershop se deosebește de obișnuitele frizerii de cartier de pe vremuri, în care mergeai la un tuns, iar frizerul îți oferea și un bărbierit. Nu este mai puțin adevărat că mânuitorii briciului și ai pămătufului cu spumă au cam dispărut, însă măiestria a căpătat alte forme. 
Noile tehnologii, care includ aparatele de tuns și modelat barba după ultima modă, sunt acum disponibile pentru profesioniștii în aranjarea bărbii. Aceste servicii nu le găsești însă peste tot. De aceea, ai nevoie de un sprijin pe măsură în căutarea acestor servicii. Iar din acest punct de vedere, putem spune că aplicația Stailer este aliatul perfect. Cu peste 1000 de saloane de înfrumusețare în portofoliu și cu o acoperire națională (41 de orașe din lista sa) vei avea de unde să selectezi salonul potrivit pentru tine. Nu îți rămâne decât să instalezi aplicația Stailer pe telefon, pentru a te bucura de noile tehnologii în identificarea și obținerea unei programări la un barbershop din proximitatea ta. 

Cum funcționează aplicația


Dacă ești cât de cât familiar cu aplicațiile internet, atunci Stailer nu ar trebui să reprezinte nicio îngrijorare pentru tine. Instaleaza de aici aplicatia Stailer, pentru a te convinge de avantajele acestui simplu sistem de programări la saloanele de styling din orașul tău. 
Odată ce ai descărcat aplicația pe telefon, tot ceea ce ai de făcut este să glisezi prin filtrele puse la dispoziție, pentru a ajunge mai simplu la serviciile dorite de tine. Astfel, după ce ai selectat orașul, poți alege unul dintre serviciile oferite. 
De asemenea, este necesar să bifezi genul serviciilor, pentru bărbați sau pentru femei, după care poți alege afișarea rezultatelor asemenea oricărui alt site de shopping, în funcție de preț, relevanță, reduceri sau după rating. Acesta este un alt avantaj oferit de Stailer, care îți pune la dispoziție ratingul și recenziile postate de alți consumatori, astfel încât să îți faci o idee cât mai amplă despre salonul sau serviciul alese de tine. Nu în ultimul rând, trebuie precizat că aplicația nu necesită niciun cost din partea ta. 

Pentru detalii, reprezentații pot fi contactați la support@stailer.ro. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter