Actualitate

O nouă etapă de recensământ, din 16 mai! Florești, în topul localităților din mediul rural cu cele mai multe persoane recenzate

O nouă etapă în Recensământul Populației și Locuințelor din România debutează începând de luni, 16 mai. Peste 22.500 de floreștenii s-au recenzat deja.

O nouă etapă în Recensământul Populației și Locuințelor din România începe în 16 mai. Foto: Facebook/ Emil Boc. O nouă etapă în Recensământul Populației și Locuințelor din România începe în 16 mai. Foto: Facebook/ Emil Boc.

 

 


De asemenea, primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, lansează un apel persoanelor interesate de posibilitatea de a deveni recenzori.

 


„Mă alătur și eu colegilor din echipele de recensământ și lansez un apel persoanelor interesate de posibilitatea de a deveni recenzori pentru etapa interviurilor de teren, să aplice pentru încheierea unui contract de prestări servicii cu Primăria Florești.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


Administrația locală mai are nevoie de personal pentru recenzarea pe teren, etapa interviurilor față în față care se va derula între 16 mai-17 iulie”, a declarat edilul, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Florești, în topul localităților din mediul rural cu cele mai multe persoane recenzate

Potrivit datelor Direcției Județene de Statistică, până în data de 9 mai au fost validate 22.563 de chestionare din comuna Florești, ceea ce situează Floreștiul în topul localităților din mediul rural, conform primarului Pivariu.


O nouă etapă în Recensământul Populației și Locuințelor din România va debuta începând de luni, 16 mai.

CITEȘTE ȘI:

ALARMANT! Site-ul pentru recensământ ar putea permite FURTUL DE CNP-URI

abonare newsletter