Actualitate

O femeie a fost rănită după ce s-a răsturnat cu ATV-ul în Munții Apuseni. A fost adusă cu elicopterul SMURD în Cluj-Napoca

O femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost preluată duminică, 27 martie, de un elicopter SMURD și transportată la Cluj după ce s-a răsturnat cu ATV-ul în Munții Apuseni.

O femeie a fost rănită după ce s-a răsturnat cu ATV-ul în Munții Apuseni. A fost adusă cu elicopterul SMURD în Cluj-Napoca O femeie a fost rănită după ce s-a răsturnat cu ATV-ul în Munții Apuseni. A fost adusă cu elicopterul SMURD în Cluj-Napoca

 

O femeie a fost rănită, duminică, după ce s-a răsturnat cu un ATV în zona localităţii Sălciua, județul Alba, victima fiind preluată de un elicopter SMURD şi transportată la o clinică din Cluj-Napoca.
 


 

„Elicopterul SMURD a fost solicitat să intervină pe raza localităţii Sălciua pentru a prelua o victimă de sex feminin, care s-ar fi răsturnat cu un ATV. (...).Victima are în jur de 40 de ani”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News



La faţa locului s-au deplasat de urgenţă şi doi subofiţeri din cadrul ISU Alba angrenaţi în misiunea de stingere a unui incendiu de vegetaţie uscată de pe raza localităţii Sălciua.


De asemenea, a fost trimis şi un echipaj de la Salvamont Alba, precum şi unul al Serviciului de Ambulanţă. Femeia, care era conştientă şi cooperantă, a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la spital în Cluj-Napoca. 

 

CITEȘTE ȘI:

O fată de 15 ani, în stare CRITICĂ după un accident. A fost adusă cu elicopterul SMURD în Cluj-Napoca la spital

abonare newsletter