Actualitate

Un incendiu a izbucnit la o casă din Cluj-Napoca! O femeie de 70 de ani, consultată de medici

Un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească și o magazie dintr-o curte din Cluj-Napoca. Medicii au consultat o femeie când au ajuns la fața locului.

Un incendiu a izbucnit la o casă din Cluj-Napoca! O femeie de 70 de ani, consultată de medici Un incendiu a izbucnit la o casă din Cluj-Napoca! O femeie de 70 de ani, consultată de medici

 

 


Dacă pompierii nu ajungeau la timp, focul se putea extinde și la vecini.

 


„Intervenție pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o magazie de pe strada Ludwig van Beethoven din municipiul Cluj-Napoca. Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o anexă gospodărească în care erau depozitate diverse materiale, de cca 25mp, situată pe strada Ludwig van Beethoven din municipiul Cluj-Napoca.

Două autospeciale și un echipaj SAJ au fost alertate în jurul orei 13.10, iar la fața locului au găsit magazia arzând generalizat și cu posibilitatea de a se propaga la casa alipită de aceasta. O femeie de cca 70 de ani a fost consultată de către echipajul SAJ fără a fi transportată la spital.


Operațiunile pentru stingerea incendiului au durat mai bine de o oră, fiind evitată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit. Cauza probabilă a incendiului a fost jarul depozitat în apropierea materialelor combustibile.  Imediat după finalizarea operațiunilor de stingere pompierii de la locul intervenției au fost solicitați să intervină la un alt incendiu ce a cuprins a cuprins o casă din localitatea Chidea.”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un băiat a căzut într-un lac înghețat, în Brașov. Scafandrii l-au găsit după o căutare de câteva ore

Incendiu de proporții la o casă, în Dângău Mic! Echipajul de salvare a sărit în ajutorul unei femei de 70 de ani

abonare newsletter