Actualitate

O mașină a intrat într-un parapet pe Autostrada A3, dinspre Aiud spre Turda. Posibil INCENDIU, prevenit de pompieri

O mașină a ieșit în afara părții carosabile și a intrat într-un parapet, pe Autostrada A3, la coborârea dinspre Aiud spre Turda.

 

 Un accident a avut loc miercuri pe Autostrada A3, la coborârea dinspre Aiud spre Turda. O mașină s-a lovit de un parapet după ce a ieșit de pe carosabil. La fața locului au intervenit o ambulanță SAJ și o autospecială cu modul de descarcerare.


„La evenimentul respectiv au fost dislocate o ambulanță SAJ și o autospecială cu modul de descarcerare. Pompierii au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile, pe coborârea dinspre Aiud spre Turda. Ocupantul era ieșit din autovehicul, în momentul sosirii pompierilor la fața locului. Bărbatul este consultat în aceste momente de către echipajul SAJ, la prima evaluare ar fi doar afecțiuni ușoare și probabil să refuze transportul la spital.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor și au scos vehiculul avariat în afara părții carosabile pentru reluarea traficului rutier”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.
 

CITEȘTE ȘI:

Bărbat, LOVIT pe o trecere de pietoni pe Bulevardul Muncii. Pietonul a ajuns la spital. VIDEO

Un șofer DROGAT a amenințat cu CUȚITUL un bărbat, în trafic, în Centru în Cluj-Napoca. FOTO

Pieton de 77 de ani din Dej, lovit în plin de o mașină. A fost dus de urgență la spital. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter