Actualitate

„Războiul” dintre o angajată și ABA Someș-Tisa. Câștig în instanță pentru femeie, după ce a pierdut postul de șef serviciu

Angajata ABA Someș-Tisa a câștigat în instanță „lupta” cu compania după ce a pierdut pe nedrept postul de șef, acesta fiind ocupat de „Valentin Avram, o pilă a PNL Cluj”, spune Emanuel Ungureanu.

 

 


„Marea victorie a unei eroine în lupta împotriva mafiei din fruntea Apele Române Someș-Tisa Cluj. Florina Rus a avut curajul să se opună unui abuz clar, demonstrat în instanță, comis de Valentin Avram, o pilă a PNL Cluj.

 


Vă reamintesc că Florina Rus, alături de o altă colegă pe nume Carmen Grozavu și-au făcut curajul să se ia la trântă cu un sistem murdar, plin de politruci incompetenți împinși în poziții calde la ABA Someș-Tisa”, scrie Emanuel Ungureanu.

Angajata, împiedicată „prin manevre ilegale” să ocupe postul

Astfel, conform acestuia, o instanță din Cluj i-a dat dreptate Florinei Rus, inspector la ABA Someș Tisa Cluj după ce a fost împiedicată „prin manevre ilegale” să ocupe postul de șef Serviciu la Inspecția Ape Someș-Tisa. Angajata Florina Rus ar fi câștigat concursul, „dar pentru că nu era pilă PNL, în locul ei, a fost numit, fără concurs, un oarecare domn Avram Valentin, pilă penelistă”, precizează Ungureanu.


Florina Rus a dat în judecată conducerea ABA Someș Tisa, câștigând 10.000 de lei daune morale „pentru hărțuirea la care a fost supusă de către administrația ABA de la nivel local si central”.

„Trebuie apreciat curajul unei femei demne în fața unui sistem murdar monstruos”, a mai spus Emanuel Ungureanu.


Conform acestuia, dosarul de la DNA este în faza urmăririi penale incipiente în acest moment.

CITEȘTE ȘI:


SCANDAL la Apele Române Cluj! Un tânăr fotomodel și fosta lui iubită se luptă pentru șefia ABA Someș-Tisa

Ultimele Stiri
abonare newsletter