Actualitate

Șoferiță clujeancă cu o alcoolemie de 3 la mie, arestată după ce a UCIS un om în trafic

O clujeancă în vârstă de 51 de ani a fost arestată preventiv după ce s-a urcat la volan ruptă de beată. Ea a produs un accident rutier în care a murit un șofer și au fost rănite alte două persoane, în București.

 

Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au arestat-o preventiv pe femeie, care se afla în pragul comei alcoolice. 


 

Pe lângă moartea șoferului, femeia a cauzat și rănirea unui copil în vârstă de 5 ani și a unei femei. Accidentul a avut loc marți.


Cum s-a produs accidentul

Femeia care a produs accidentul e un inginer din Cluj-Napoca. Ea se deplasa pe Bulevardul Națiunile Unite, din direcția Bulevardului Libertății către strada Dr. Staicovici în București. Șoferița a pierdut controlul asupra volanului și a intrat în portiera unei mașini, cu viteză, în care se aflau trei persoane: șoferul pe care l-a ucis, un copil de 5 ani și o femeie.

Șofer avea 58 de ani și a fost internat de urgență cu hemoragie internă în spital după accident. Cealaltă femeie și copilul de 5 ani au scăpat cu răni destul de ușoare. Bărbatul aflat la volan, în vârstă de 58 de ani, a fost grav rănit și internat de urgență în spital cu hemoragie internă. În același timp, soția și copilul de 5 ani au scăpat cu răni ușoare.


Clujeanca s-a urcat la volan deși era ruptă de beată. Când a fost testată cu aparatul etilotest, acesta a arătat o alcoolemie de 0,99 mg/litru în aer expirat. Ulterior, după prelevarea probelor de sânge, personalul medical a depistat o alcoolemie de peste 2 la mie. 

Astfel, cu jumătate de oră înainte să pornească mașina femeia avea o alcoolemie de peste 3 la mie în sânge. Asta înseamnă că clujeanca era aproape să intre într-o comă alcoolică.


CITEȘTE ȘI:

Un medic din Cluj-Napoca s-a sinucis! S-a aruncat de pe balconul unui hotel mare din Bună Ziua

 

abonare newsletter