Actualitate

Patrick, un copil de abia 1 an, are nevoie de ajutor! Ochiul drept îi este afectat în proporție de 50% din cauza unei forme de CANCER

Patrick a fost diagnosticat cu cancer încă înainte de a împlini un an și are nevoie de tratament în străinătate pentru a se face sănătos.

 

 


 

Patrick este un băiețel care înainte să implinească vârsta de un an, a fost diagnosticat cu o boală cruntă, și anume cancerul. Cei care vor să îl ajute, pot licita obiecte pe grupul de Facebook „Să-l ajutăm pe Patrick!”, banii urmând să ajungă în contul copilului pentru tratament.


Patrick este baiețelul în ochii căruia vezi marea. Sunt de-un albastru atât de senin încât te liniștesc și te fac să zâmbești. Dacă nu îl ajutăm, el nu va mai putea vedea marea, cel puțin nu cu ambii ochișori, pentru că la mai puțin de 1 an a fost diagnosticat cu retinoblastom, un tip de cancer care apare în retină. Ochiul drept îi este afectat în proporție de 50%. Problema însă nu e doar vederea ci și faptul că e o tumoare malignă care se poate răspândi dacă nu se intervine cât mai repede cu putință.

Ioana si Cristi, parinții lui Patrick, sunt din Cluj-Napoca, de profesie economiști. Cei doi s-au cunoscut la locul de muncă și au fost binecuvântați cu doi băieți: Raul, în vârstă de 6 ani și jumătate și Patrick, care în 30 septembrie va împlini un anișor. Niciun părinte nu este pregătit să afle că copilul lui nu va mai putea vedea cum trebuie. Însă atunci când se întâmplă, părintele luptă până în pânzele albe.


Ioana si Cristi au inceput lupta si au nevoie de ajutorul nostru!

În prezent se află cu Patrick în Italia, pentru investigații mai complexe și pentru o procedură cu laser.

Nu vorbesc italiana și stau la hotel în orașul Siena, unde se află clinica Doris Ocular Oncology. Nu cunosc pe nimeni în Italia și au nevoie de sprijin!


Momentan nu se știu cu precizie costurile tratamentelor însă rudele și prietenii familiei Pop ne cer ajutorul. Părinții au nevoie de sprijin atât din Siena, cât și din Romania.

Conturile bancare în care puteți dona sunt:


Euro:RO87RNCB0318001001390011
Cod BIC/ SWIFT: RNCBROBU (POP CRISTIAN)
LEI: RO61RZBR0000060013688614 (POP IOANA)
Revolut: 0799304043

Ultimele Stiri
abonare newsletter