monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Accident într-o localitate din Cluj. Un șofer a trecut peste linia continuă și a lovit o altă mașină. Bărbații au ajuns la spital

Un accident a avut loc, joi, în localitatea Copăceni din județul Cluj. Un tânăr de 24 de ani a făcut un viraj după ce a „tăiat” linia continuă și a lovit un alt șofer. Ambii bărbați au fost duși la spital.

Accident într-o localitate din Cluj. Un șofer a trecut peste linia continuă, lovind o altă mașină. Bărbații au ajuns la spital.

 

 


„Conducătorul autoutilitarei, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Turda ar fi efectuat un viraj la stânga peste marcajul longitudinal continuu, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Apahida.

 


În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ambilor conducători auto”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Testările șoferilor cu aparatul etilotest au rezultat negative, mai transmit polițiștii.


„În urma accidentului de la Copăceni au fost transportate la spital în Turda două victime conștiente. Au fost transportate de două ambulanțe DAJ. Nu a fost cazul de descarcerare victime”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.