Actualitate

Șoferul CTP, vedetă pe Tik Tok, promovează Vinerea Verde într-un nou clip amuzant. VIDEO

Răzvan Lăcătuș, șoferul CTP Cluj care a devenit o vedetă pe Tik Tok, a mai postat un clip amuzant, de succes. În acesta, bărbatul promovează programul Vinerea Verde.

 

Șoferul CTP promovează în noul său clip programul Vinerea Verde, potrivit căruia clujenii pot circula gratis cu autobuzul în fiecare zi de vineri.


 

Răzvan Lăcătuș apare pe filmare în primă fază în ipostaza unui controlor de bilete care intră în autobuz și spune: „Bună ziua! Biletele și abonamentele la control, vă rog.”


Dar cum este o zi de vineri, un „călător” (adică tot Răzvan Lăcătuș, în postura unui călător) se întoarce în spate spre controlor și răspunde indigdat, ridicând tonul: „Ce bilet? Ce abonamente? E vinerea VERDE! VERRDE!”

La finalul clipului de pe TikTok se menționează: „Acest clip este un pamflet. Orice asemănare cu șoferul este pură întâmplare, dar Vinerea Verde e pe bune.”


Videoclipul poate fi vizionat accesând link-ul următor: https://www.tiktok.com/@razlocksmith/video/6995590581242039558?lang=ro-RO&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

CITEȘTE ȘI:


VIDEO. Șofer de la CTP, vedetă pe Tik Tok! Clipuri amuzante direct din autobuzele clujene

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter