monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Accident GRAV în Vultureni, Cluj! O femeie, transportată de URGENȚĂ la spital. FOTO

Un accident grav a avut loc în localitatea Vultureni din județul Cluj, cu două mașini implicate. O femeie a fost transportată la spital de urgență după impact.

Accident GRAV în Vultureni, Cluj! O femeie, transportată de URGENȚĂ la spital. FOTO

 

Pompierii din Cluj-Napoca și un echipaj de salvare al SAJ au intervenit la fața locului.


 

În urma accidentului, o femeie de 45 de ani a fost transportată la spital. 


„În jurul orei 15.50 ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier cu 2 mașini implicate, în localitatea Vultureni. A intervenit Detasamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu 1 Autospeciala dotată cu modul de descarcerare și un echipaj medical SAJ. În urma evenimentului, o persoană, femeie, aprox 45 ani, a fost transportată, conștiență, la spital de către echipajul SAJ”, a transmis ISU Cluj.

Polițiștii au oferit mai multe detalii despre accident și persoanele implicate:


„Din primele informații, în jurul orei 15.45, pe DJ 109,  km 20+800m, în interiorul localității Vultureni a avut loc un eveniment rutier, soldat cu rănirea unei persoane și avarierea a două autovehicule.

Impactul a fost produs la o intersecție de drumuri, între un autovehicul, condus de un tânăr de 23 de ani, din județul Vrancea, din direcția Vultureni spre Așchileu și un autoturism, condus de un bărbat de 46 de ani, din Cluj-Napoca, din direcția Chinteni spre Panticeu.


În urma evenimentului, o femeie de 45 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul din Cluj-Napoca, a fost transportată spre a-i fi acordate îngrijiri medicale, de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Cluj.