Actualitate

Un băiat de 17 ani de la Pata Rât a scăpat de închisoare după ce și-a înjunghiat un rival pe stradă

Un băiat de 17 ani din zona Pata Rât a scăpat de închisoare, deși a înjunghiat un alt bărbat în luna februarie.

Agresorul și rivalul său aveau un conflict mai vechi care s-a iscat pe rețelele de socializare. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele pe internet în repetate rânduri până într-o zi când s-au întâlnit.

Pe data de 3 februarie, agresorul și-a zărit victima pe strada Platanilor, moment în care a alergat în direcția respectivă și i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un cuțit de mari dimensiuni.


„Ajungând în proximitatea celor două femei, inculpatul s-a oprit, s a întors în direcția din care venea urmăritorul său, a scos un instrument tăietor înțepător (probabil cuțit) și a luat poziție de atac. Persoana vătămată a ajuns în alergare în acea zonă, iar la vederea cuțitului pe care inculpatul îl ținea în mână, s-a oprit la o distanță de aproximativ trei sau patru metri de acesta și a dat semne de retragere. În acel moment, inculpatul a înaintat înspre victimă și a încercat să îl lovească la nivelul toracelui și abdomenului cu obiectul vulnerant, în timp ce persoana vătămată încerca să se apere cu brațele și să eschiveze în fața loviturilor. Acțiunile de lovire întreprinse de inculpat i-au provocat persoanei vătămate două plăgi penetrante la nivelul abdomenului, dintre care una fiind plagă transfixiantă a stomacului cu secțiunea pachetului vascular arterial al arcadei curburii gastrice mici. În conflictul fizic dintre cei doi au intervenit și mama și bunica inculpatului, acestea încercând să îi despartă, lucru pe care au și reușit să îl facă după aproximativ zece secunde de la încleștare. Victima a constatat că este tăiată la nivelul abdomenului astfel că a plecat în fugă înspre locul din care venise, ținându-se cu mâinile de abdomen și oprindu se la intersecția străzilor Platanilor și Dezmirului”, se arată în motivarea deciziei de condamnare.

Din luna mai și până în prezent, inculpatul a fost arestat preventi, iar ulterior condamnat la 5 ani de internare într-un centru de detenție, fiind minor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter