Actualitate

VIDEO. PROTEST la Cluj-Napoca anti-restricții și certificat verde: „Ne restricționează drepturile!”

Un protest a avut loc în Cluj-Napoca împotriva noilor restricții și a certificatului verde. Protestatarii „luptă” contra „restricționării drepturilor”.

 

Sute de persoane s-au adunat la protestul anti-restricții din Cluj:


 


În anunțul protestului, postat pe Facebook, scrie că oamenii de la manifestație protestează împotriva certificatului verde care le restricționează drepturile.

Totodată, aceștia nu sunt de acord cu implementarea noilor restricții care „subminează economia și produc o segregare în societate”. 


Protestul a început la ora 16:30, la Monumentul Memorandiștilor: „Adunare publică în Cluj-Napoca de la ora 16:30, la Monumentul Memorandiștilor, sâmbătă, 2 octombrie, pentru «Respingerea certificatului verde care ne restricționează drepturile și a restricțiilor care subminează economia și care produc o segregare în societate»”, scrie în anunț.

Oamenii au scandat „Jos dictatura!” și „Jos certificatul verde”, „Nu mă vaccinez” și „Libertate fără certificate”, printre alte mesaje.


Protestatarii cer studii care să prezinte că masca te protejează cu adevărat de virus și nu acceptă să o mai poarte în aer liber.

Sursă video: Facebook - Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter