Actualitate

Casa unei familii din Beliș, distrusă de incendiu. Doi părinți cu trei copii, în pragul disperării. FOTO

O familie cu trei copii a ajuns în pragul disperării după ce locuința le-a ars în totalitate, într-un incendiu în care au fost implicate trei case.

 

Familia face apel la bunătatea oamenilor. Doi părinți și trei copii au nevoie de ajutor după ce au rămas fără mâncare, haine și bani.


 

Nimic nu a mai putut fi salvat din casă, fiindcă aceasta a ars în totalitate.


„AZI 26.09.2021, COMUNA BELIȘ, JUDEȚUL CLUJ, A ARS CASA UNEI FAMILII CU 3 COPII. DIN PĂCATE DIN CASĂ NU A MAI RĂMAS NIMIC.

CINE DOREȘTE SĂ AJUTE ACEASTĂ FAMILIE CU ORICE: ALIMENTE, HAINE, MATERIALE DE CONSTRUCȚIE, BANI, ETC, VĂ RUGĂM CONTACTAȚI-NE .


FACEBOOK BOGDAN SALE
WHATSAPP 0747290574
TELEFON 0747290574”, se arată într-o postare publicată duminică de Bogdan Sale

Incendiul de amploare, la mai multe case

Un incendiu de proporții a distrus trei case și trei gospodării în Beliș, în ziua de duminică 26 septembrie 2021.


„Intervenție pentru stingerea unui amplu incendiu ce a cuprins mai multe gospodării din localitatea Beliș. Patru autospeciale de stins cu apă și spumă din cadrul unității noastre și una din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al Primăriei Beliș, intervin de la primele ore ale dimineții pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins trei case și trei anexe gospodărești din localitatea Beliș. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 5.30, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit imobilele, construite pe structură de lemn, cuprinse în totalitate de flăcări.

Ocupanții și animale au fost evacuați până la sosirea pompierilor, iar până în acest moment nu sunt anunțate persoane rănite în urma acestui eveniment.  Astfel, cele două case alipite, cu o suprafață de cca 100mp, o casă de vacanță, de CCA 200mp, o șură, o lemnărie și o poiată, cu o suprafață cumulată de cca 100mp au fost distruse de flăcări”, a transmis ISU Cluj duminică, 26 septembrie 2021.


Cercetările preliminare s-au întins pe o durată mai mare de timp, având în vedere distrugerile însemnate ale caselor.

Pompierii care au desfășurat operațiunile de intervenție au găsit cea mai probabilă împrejurare care a dus la izbucnirea incendiului, anume o defecțiune a instalației electrice a uneia dintre casele de locuit.

CITEȘTE ȘI:

FOTO. Un INCENDIU a cuprins mai multe locuințe din Dej

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter