Actualitate

FOTO. Accident GRAV în localitatea clujeană Sânpaul. Un bărbat ÎNCARCERAT, dus de urgență la spital

În cursul nopții de sâmbătă, 25 septembrie, ISU Cluj a intervenit în localitatea Sânpaul pentru a descarcera un tânăr în vârstă de 21 de ani, care a fost implicat într-un accident rutier.

 

 


„Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au intervenit în cursul nopții trecute pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs pe raza localității Sânpaul.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 23.00, iar la locul evenimentului au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea au găsit un bărbat care suferise mai multe traumatisme și necesita extragerea din autoturism cu echipamentele speciale. Salvatorii au folosit echipamentele din dotare pentru a scoate bărbatul de cca 20 de ani din autoturism fără să-i agraveze leziunile suferite. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”,  anunță ISU Cluj. 


„Polițiștii au fost sesizați ieri, 25 septembrie a.c, în jurul orei 23.00, cu privire la faptul că, pe raza localității Sânpaul, a avut loc un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane și avarierea a două autovehicule. Conform datelor furnizate până în prezent, impactul s-a produs între un autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, din Sânpaul, pe DN1F-E81, dinspre Zalău spre Cluj-Napoca și un autoturism, condus pe sensul opus de un bărbat, de 45 de ani, din județul Sălaj.

Urmare a impactului, tânărul a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor și investigațiilor de specialitate.Testarea cu aparatul etilotest a fost negativă. În intervalul 23.00-00.40, traficul în respectiva zonă a fost desfășurat alternativ, pe un singur sens de circulație”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI

FOTO VIDEO. Mai multe case din județul Cluj mistuite de FLĂCĂRI. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale

Ultimele Stiri
abonare newsletter